РАЕС вчилася у французів та британців управляти ризиками

01.07.2022

 Працівники Рівненської АЕС взяли участь у вебінарі Паризького центру ВАО АЕС щодо управління ризиками.

Паризький центр ВАО АЕС на заході представили керівники напряму управління ризиками французького оператора АЕС EDF та британської АЕС Сайзвелл (Sizewell).
Як повідомляє РАЕС у своєму Telegram-каналі, від Рівненської АЕС до події долучилися заступник генерального директора з якості та управління, начальник служби інформаційних технологій, керівництво та персонал служби забезпечення якості.
Під час вебінару колеги з Великої Британії висловили підтримку українському народу та презентували свої напрацювання в частині управління ризиками: структуру управління, автоматизовані системи, цикл управління ризиками.
Заступник генерального директора з якості та управління РАЕС подякував британцям за підтримку та поінформував про основні аспекти управління ризиками на Рівненській АЕС.
За результатами заходу сторони окреслили подальші кроки щодо співпраці.
Нагадаємо, минулого тижня працівники Рівненської АЕС взяли участь у вебінарі Паризького центру WANO в рамках підпрограми Асоціації «Обмін досвідом експлуатації».
Також зазначимо, що ВАО АЕС досі не висловила позиції стосовно ставлення до рф як до країни-агресора та ядерного терориста, а також досі не визнала війну в Україні.

АЕС