Політика конфіденційності

 Персональні дані – це відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

Реєстраційні дані – персональні дані особи, які включають інформацію відкритого (загальнодоступного) профілю соціальних мереж, що використовуються при реєстрації та авторизації.
Користуючись Сайтом відвідувач автоматично надає згоду на збір, обробку, зберігання та використання своїх персональних даних.
Дані відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, дату та час тривалості роботи в мережі Інтернет.
Персональні дані відвідувачів збираються, обробляються, зберігаються та використовуються відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», НД ТЗІ 2.5-010-03 «Вимоги до захисту інформації WEB-сторінки від несанкціонованого доступу».
 
Автоматично збираються дані про дату доступу до Сайту, IP-адреса комп'ютера відвідувача, вид браузера та операційної системи, тривалість роботи з Сайтом, передані файли (ім'я файлу і URL), код відповіді HTTP, веб-сайт, з якого відвідувач потрапив на сайт, кількість байт, переданих в ході сесії роботи з Сайтом.
 
За допомогою системи Google Analytics збирається статистична інформація про відвідування сайту, зокрема інформація про сторінки, що відвідуються, кількість переглядів сторінок, інформація, яка була завантажена, домени інтернет-провайдерів та країни походження відвідувачів, а також адреси веб-сайтів, що були відвідані до та після Сайту тощо. Жодна з цих дій не пов’язана з відвідувачем особисто, деперсоналізується та використовується в узагальненому вигляді.
 
Авторські матеріали, розміщені на сайті, є точкою зору їх авторів.
 
Сайт InfoAtom може містити посилання на інші сайти. Розміщення посилання на інші сайти не означає, що ми схвалюємо викладені на них позиції або ідеї, або стверджуємо, що такий сайт є достовірним джерелом інформації.