Акції NuScale Power та SMR VOYGR знов на ведмежому ринку

21.03.2024
Фото: Google
Акції NuScale Power опинилися в центрі уваги у вівторок після того, як Wells Fargo знизила свій ціновий орієнтир для акцій компанії, що займається будівництвом атомних електростанцій.
Як повідомляє американське видання InvestorPlace, це нове падіння змусило аналітиків знизити ціновий орієнтир для акцій SMR з $7,50 за акцію до $4,50. Це потенційно на 55% нижче від попередньої ціни закриття. Це також значно нижче консенсус-прогнозу аналітиків на рівні $8,65 за акцію.
Разом зі зниженням цільової ціни Wells Fargo знизило рейтинг SMR з "рівноважного" до "недостатньо вагомого". Це нижче консенсус-рейтингу аналітиків, які рекомендують помірковану покупку на основі п'яти думок.
Аналітики Wells Fargo висловили кілька занепокоєнь щодо NuScale Power в нещодавній аналітиці для клієнтів. Найбільша проблема полягає в тому, що NuScale Power не змогла знайти клієнтів для своїх атомних електростанцій VOYGR.
Ще одне занепокоєння аналітиків Wells Fargo викликає конкурентоспроможність продукції NuScale Power. Фірма зазначає, що вона не знає, наскільки добре атомні електростанції будуть справедливими у порівнянні з іншими методами виробництва електроенергії.
Станом на ранок вівторка акції SMR впали на 29,1%, а в обігу перебуває понад 7 мільйонів акцій. Це вже перевищило середньоденний обсяг торгів, який становить близько 2,9 млн акцій.
Нагадаємо, під час першого падіння акцій NuScale Power мінімум становив $3,1 за акцію.

Wells Fargo — американська транснаціональна банківська та фінансова холдингова компанія зі штаб-квартирою у Сан-Франциско. Входить до «Великої Четвірки» найбільших банків США, є четвертим банком у США за розмірами загальних активів і другим за величиною депозитів та кількістю емітованих платіжних карток. 

Компанії