До кінця поточного року КІЕП скоригує свій проєкт будівництва ЦСВЯП

01.03.2023
АТ «Київський науково-дослідний та проектно-конструкторський інститут «Енергопроект» до кінця поточного року скоригує проєкт будівництва Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива, на яке «Енергоатом» майже рік тому отримав окремий дозвіл Держатомрегулювання на введення в експлуатацію. Про це сьогодні повідомляється на майданчику Прозорро.
Вартість коригування проєкту ЦСВЯП складає 6,197 млн грн. Термін – до кінця поточного року.
Як повідомлялося, 1 лютого 2023 року «Атомпроектінжиніринг» вже замовив у «Київенергопроекта» коригування проєктно-кошторисної документації проєкту будівництва Централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива за 1,518 млн грн.
Ще раніше  «Атомпроектінжиніринг» уклав договори із «Київенергопроектом» на коригування проєктно-кошторисної документації проєкту «Будівництво комплексу по переробці радіоактивних відходів на Хмельницькій АЕС» за 1,89 млн грн.
Всі договори укладені за процедурою «Закупівля без використання електронної системи».
Нагадаємо, Кабінет Міністрів України затвердив розроблений КІЕПом проєкт «Будівництво централізованого сховища відпрацьованого ядерного палива реакторів типу ВВЕР вітчизняних атомних електростанцій 7 червня 2017 року.
Читати по темі:

КІЕП наглядатиме за підготовкою енергоблока №3 Хмельницької АЕС до добудови 

Компанії