Rolls-Royce SMR запрошує потенційних постачальників створити ланцюжок

04.06.2024
Компанія Rolls-Royce SMR оголосила, що проведе свою першу конференцію постачальників 19 червня на заводі «Фабрика 2050» Дослідницького центру передових технологій Шеффілдського університету.
Цей перший у своєму роді захід стане важливою частиною створення різноманітного та стійкого ланцюга постачання, необхідного для розгортання атомної електростанції Rolls-Royce SMR «заводського виробництва», - зазначила компанія.
Існуючі та потенційні нові постачальники запрошуються на зустріч з керівництвом Rolls-Royce SMR, де вони зможуть обговорити, як долучитися до цієї можливості нового покоління.
«Ми хочемо зрозуміти широту і глибину можливостей і потенціалу в ланцюжку поставок, спираючись на чудові комунікації, які ми налаштували за останні кілька років, щоб ми могли рухатися вперед разом у потрібному темпі. Ми звертаємось до малих, середніх і великих організацій з Великої Британії та інших країн – з ядерним досвідом і без нього – щоб забезпечити інклюзивний і захоплюючий захід з різноманітним складом постачальників», - заявив фінансовий директор Rolls-Royce SMR Пітер Мортон.

Минулого року Rolls-Royce SMR запустив портал ланцюжка поставок, щоб побудувати нові відносини з компаніями та організаціями, які мають продукти та послуги, і допомогти їм стати постачальниками Rolls-Royce SMR. Понад 700 постачальників вже зареєструвалися, допомагаючи побудувати міцний і стійкий ланцюжок поставок і підтримуючи зобов'язання Rolls-Royce SMR щодо соціальних цінностей. 

Нове будівництво