Харківське «Укренергомашини» відкриває три філії у західних регіонах України

22.04.2024

 Акціонерне товариство «Українські енергетичні машини» планує відкрити філії у трьох областях на заході України. Як повідомило підприємство, 18 квітня Наглядова рада АТ «УЕМ» прийняла рішення про відкриття відокремлених підрозділів підприємства в Закарпатській, Львівській та Чернівецькій областях.

«Це рішення було прийнято, виходячи з міркувань прискорення виробництва електротягового обладнання та логістичних процесів для швидкого доставляння виготовленого підприємством обладнання за експортними контрактами», - йдеться у інформаційному повідомленні.
За словами компанії, розташування філій АТ «Укренергомашини» максимально близько до кордону з ЄС дозволить підприємству покращити логістику забезпечення сировиною та матеріалами, оскільки АТ «Укренергомашини» втратило постачальників деталей, чорно-листового металопрокату, кольорових металів за кооперацією в Україні, що, своєю чергою, призвело до необхідності пошуку альтернативних постачальників з-за кордону.
Також, враховуючи складні обставини з енергопостачанням у Харкові внаслідок збільшення ракетних обстрілів міста з боку російської федерації, відкриття філій допоможе мінімізувати ризики простою підприємства під час аварійних відключень електропостачання.
Повідомляється, що головний офіс АТ «Укренергомашини» залишається у Харкові та не змінює своєї юридичної адреси.

Компанії