КЦКБА поставить арматуру та блоки керування пневмоприводами для РАЕС і ПАЕС

30.01.2024
Фото: ПАЕС та РАЕС
НАЕК «Енергоатом» закупила у ПрАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування» блоки керування пневмопривідною арматурою та запасні частини до трубопровідної арматури для Рівненської і Південноукраїнської атомних електростанцій загальною вартістю 36 млн грн. Всі поставки мають пройти у першому півріччі поточного року, зазначається у договорі, що оприлюднений на Prozorro.
Це перший контракт КЦКБА у цьому році. Торік у жовтні підприємство заключило договір з РАЕС на поставку спускних клапанів та декілька договорів з Інститутом проблем матеріалознавства ім.І.М.Францевича Національної академії наук України.
Зазначене приватне підприємство є унікальним виробничим об’єднанням, яке спеціалізується на розробці та виготовленні обладнання для об’єктів атомної енергетики. Крім того, ПрАТ «КЦКБА», відповідно до положень наказу Міністерства економіки Україні від 22.05.2023 р. № 3875, визначене як критично важливе підприємство для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

Компанії