Український науково-технологічний центр пропонує безкоштовний курс від міжнародних експертів про пошук фінансування та налагодження співпраці

26.05.2023
УНТЦ у співпраці з некомерційною організацією глобальної безпеки Coalescion запрошує зацікавлених українських науковців, техніків та інженерів взяти участь у дводенному навчальному курсі "Перевірка наукових досліджень, індивідуальна кібербезпека та безпека знань для українських дослідників".
Під час тренінгу будуть розглянуті критичні теми безпеки та захисту досліджень у контексті викликів, з якими стикаються при створенні нових колаборацій та фінансуванні роботи в незнайомих обставинах:
  • перевірка досліджень для виявлення законних можливостей для фінансування, співпраці або працевлаштування;
  • передача технологій та етапи/моменти прийняття рішень з точки зору окремого дослідника;
  • інструменти оцінки ризиків для зменшення вразливостей безпеки в умовах дослідницької безпеки;
  • тенденції та рішення в галузі кібербезпеки;
  • загрози та ризики подвійного використання, пов'язані з інфраструктурою, матеріалами, витратними матеріалами та інформацією;
  • захист інтернет-протоколу (IP), включаючи стратегії навігації в невизначених контекстах;
  • наукова етика, що включає загальні стандарти, найкращі практики та уникнення пасток.
Дводенний тренінг проведуть міжнародні експерти з більш ніж сорокарічним досвідом роботи.
Курс відбудеться влітку/восени 2023 року за межами України, з віртуальною участю для тих, хто не зможе приїхати. Зареєструватися на курс та отримати підтримку на відрядження можна, подавши заявку до УНТЦ за посиланням.

"Якщо ви український науковець, технік або інженер, чия робота була перервана через російське вторгнення в Україну, будь ласка, приєднуйтесь до нас", - йдеться у інформаційному повідомленні УНТЦ. 

Компанії