АНОНС: Болгарія проведе ядерну конференцію, цікаву для українського атомпрому

03.05.2023
Фото: Булатом
7-9 червня у болгарському місті Варна відбудеться чергова Міжнародна ядерна конференція "Ядерна енергетика Болгарії – національна, регіональна та світова енергетична безпека", яка буде цікава українським компаніям, котрі мають власні напрацювання та впровадження на АЕС України.
Конференція пройде під патронатом президента Республіки Болгарія, Міністерства енергетики та Болгарського агентства ядерного регулювання, а також оператора системи електроенергії. Організатор Конференції – Болгарський атомний форум
Програмою Конференції передбачені доповіді послів/представників дипломатичного корпусу в Болгарії з країн, де розвивається атомна енергетика; статус та плани реалізації проектів атомної енергетики в Болгарії та в регіоні.
Крім того будуть обговорені перспективи розробки, експлуатації та обслуговування атомної енергетики; виконані проєкти; пропозиції щодо нових технічних рішень; нові підходи до організації ланцюга поставок.
Окрема увага буде приділена технологіям та практиці виведення з експлуатації ядерних установок, а також переробці та зберіганню РАВ та ВЯП.
Щодо нових перспективних проєктів в ядерній енергетиці будуть обговорені пропозиції щодо проєктування та будівництва нових ядерних установок. Презентації зроблять великі світові компанії, які пропонують рішення для будівництва нових ядерних об’єктів. Окрема дискусія буде присвячена перспективам SMR.
Завершиться конференція обговоренням ініціатив Європейської комісії, МАГАТЕ, Nucleareurope.
Детальніше щодо участі можна дізнатися за посиланням.

    

Компанії