РАЕС готується вивести енергоблок в ремонт

24.02.2023
Фото: Рівненська АЕС
На Рівненській АЕС відбулася технічна нарада щодо готовності та реалізації заходів з ремонту, модернізації технологічних систем та обладнання, спрямованих на підвищення рівня безпеки. Заходи планується виконати під час планово-попереджувального ремонту одного з енергоблоків, - повідомляє пресслужба РАЕС через соцмережі.
В обговоренні робочих питань взяли участь керівники Енергоатома та представники дирекцій з ремонту, централізованих закупівель та модернізації. РАЕС представили головний інженер – перший заступник генерального директора Вячеслав Стоянов, його заступники та керівники структурних підрозділів атомної електростанції.
Обговорювалися заходи, що будуть виконані відповідно до Програми ремонтів 2023 року. Під час ППР енергоблоку заплановано виконати заходи з модернізації обладнання та підвищення рівня безпеки, а також заходи згідно з умовами окремих дозволів, технічних рішень, що узгоджені Держатомрегулювання. У тому числі реалізувати низку заходів відповідно до Комплексної (зведеної) програми підвищення рівня безпеки АЕС України.

Вячеслав Стоянов повідомив, що «колектив Рівненської АЕС попередньо готовий до проведення ремонту». 

АЕС