Анонс. Нові можливості для молоді Вараша у країнах ЄС – навчання, стажування, проєкти

27.10.2022

 Партнерський матеріал

Українська мережа "Посли європейської молоді" проводить для молоді та батьків Вараша інтерактивний захід "Європейський союз: що, де, коли?".
30 жовтня 2022 року о 13:00 у Молодіжному центрі "Гуркіт" юнаки з міста-супутника РАЕС можуть дізнатися про можливості навчання, стажування, молодіжних обмінів та залучення до ініціативи "Посли європейської молоді". До речі, зі 100 послів європейської молоді двоє – з Вараша.
Крім того, в рамках ініціативи учасники зустрічі зможуть дізнатися не лише про те як навчатися та стажуватися у країнах ЄС, представляти Україну на міжнародному рівні, але і як реалізувати проєкти в ЄС.
Організатори запрошують заслухати презентацію різноманітних можливостей для стажування та навчання в ЄС, отримати відповіді на усі хвилюючі питання та взяти участь у вікторині з призами. Зареєєструватися на захід можна тут.
Ініціатива "Посли європейської молоді" (YEAs) – це неполітична, добровільна й динамічна мережа, що об’єднує молодих людей з Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Республіки Молдова, України та країн Європейського союзу й Великобританії. Мета мережі – інформувати молодь про співпрацю між ЄС і країнами Східного партнерства, демонструвати відчутні результати цієї співпраці, сприяти політичному діалогу щодо різноманітних тем, допомагати посилювати громадський активізм та співпрацювати заради кращого майбутнього.
Ініціативу YEAs було створено в червні 2016 року в рамках проєкту EU NEIGHBOURS east.

Компанії