Триває благодійний аукціон від РАЕС. Всі зібрані кошти підуть на потреби ЗСУ

20.09.2022
Вчора стартував благодійний аукціон від Рівненської АЕС, ініційований управлінням інформації та зв’язків з громадськістю спільно з ВП ГО "УкрЯТ" в Рівненській області. Його метою є зібрати якомога більше коштів з продажу лотів та спрямувати їх на потреби Збройних Сил України.
Аукціон відбувається на фейсбук-сторінці події "Благодійний онлайн-аукціон від атомників". До 19 вересня тривав збір цікавих речей, пов’язаних з атомною енергетикою, які представлені на аукціоні у якості лотів.
Стартова ціна визначається для кожного лоту окремо. Власник може бути названий публічно, або ж може зберігати анонімність. Для участі в аукціоні необхідно поставити свою ставку (залишити відповідний коментар під дописом) – мінімальний крок 100 грн. Продається лот тоді, коли остання максимальна ставка не була перебита протягом 24 годин або за ціною викупу.
Розміщення зібраних лотів на сторінці події розпочалося 19 вересня. Усі кошти, які буде зібрано на момент завершення аукціону підуть волонтерській групі Рівненської АЕС. 

АЕС