Держатомрегулювання пройшла щорічний аудит системи управління якістю

10.08.2022
Державна інспекція ядерного регулювання України пройшла щорічний незалежний наглядовий аудит системи управління якістю на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015 щодо надання регуляторних послуг в сфері безпеки використання ядерної енергії. Про це повідомляється на її сайті.
За інформацією ДІЯРУ, аудит проводився TOВ «International Management Systems», офіційним представником всесвітньо визнаного органу сертификації – німецького концерну «ТUV NORD», що надає послуги із сертифікації систем менеджменту на відповідність вимогам міжнародних стандартів.
У ході аудиту розглянуто забезпечення функціонування основних, адміністративних та організаційних процесів Держатомрегулювання, зокрема, в умовах воєнного стану. Аудитори перевірили процеси з нормотворчої, наглядової та дозвільної діяльності, аварійної готовності, проведення внутрішніх аудитів, управління персоналом, виконання доручень державних органів, розгляду звернень споживачів, управління невідповідностями та ризиками, аналізу діяльності з боку керівництва.
Як повідомила Держатомрегулювання, за висновками аудиторів система управління якістю Держатомрегулювання повністю відповідає вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015 (відсутні невідповідності).

Аудитори відзначили оперативну розробку процедур управління в кризових ситуаціях, оптимізацію системи регулювання радіаційної безпеки Держатомрегулювання, а також застосування системи індивідуальної адаптаційної підготовки для нових співробітників. 

Компанії