Збір коштів для ЗСУ: завтра вранці ДНТЦ ЯРБ проведе благодійний аукціон

03.08.2022
Завтра, 4 серпня, о 9:00 стартує благодійний Ядерний аукціон цікавих речей з метою збору коштів на евакуатор для 45-ї артилерійської бригади Збройних Сил України. Аукціон проводить Державний науково-технічний центр з ядерної та радіаційної безпеки. Вартість евакуатора становить 10 тисяч доларів.
"Ядерний аукціон цікавих речей – це аукціон персональних лотів від працівників підприємства. Ні, ми не будемо виставляти на аукціон ядерні матеріали чи радіоактивні відходи. Ми запропонуємо дійсно рідкісні речі, пов’язані із ядерною тематикою", - повідомив ДНТЦ ЯРБ на своєму сайті.
Працівники центру пропонують унікальні лоти з історією, серед яких, зокрема, колекційні поштові марки, пляшка брюту, випущена до пам’ятної дати, годинник, пам’ятна ручка, іменна пляшка Каліфорнійського вина, презентована посольством США в Україні, значки тощо.
На аукціон також буде виставлено два лоти від підприємства - проведення повного радіаційного обстеження житла для переможця та безпосередня участь переможця лоту у одному із виїздів автомобіля радіаційної розвідки для проведення вимірювань за проєктом SURVEY (перед виїздом для переможця буде проведено прискорене навчання і інструктаж).
"Ядерний аукціон цікавих речей – це історія про нашу Перемогу, яку ми усі щодня наближаємо. А надто ті з нас, хто наближає її на фронті. У зонах бойових зіткнень перебуває велика кількість пошкоджених вогнем ворога машин", - наголошує ДНТЦ ЯРБ.
Приєднатися до аукціону можна за посиланням https://www.facebook.com/events/361748739462350

Компанії