Головне управління розвідки просить енергодарців терміново повідомити про російські війська та співробітників «Росатома»

25.07.2022
Фото: ГУР Міноборони

 Головне управління розвідки Міноборони України просить жителів окупованого армією РФ Енергодара та прилеглих територій повідомляти розташування пунктів дислокації та адреси проживання російських військ, бажано з координатами.

У зверненні ГУР, яке було розповсюджено наприкінці минулого тижня та продубльовано сьогодні просять вказувати також інформацію про співробітників «Росатома».
У повідомленні ГУР МО терміново просить повідомити:
точне розташування пунктів дислокації та адреси проживання окупаційних військ (бажане геоприв’язування з координатами);
місця проживання керівного складу окупаційних військ (бажане геоприв’язування з координатами)»
місця розташування та маршрути пересування військової техніки,
точні дані місцевих колаборантів, які перейшли на бік ворога (адреса проживання та знаходження, геоприв’язуваня з координатами, ПІБ, посади та місце праці до 24 лютого 2022 року та посади, займані зараз),
осіб, які «співчувають» окупантам та інших прибічників окупаційної влади.
Особливу увагу ГУР Міноборони України просить звернути на:
працівників “Росатому”, інших присланих з РФ службовців та фахівців. Повідомляйте їхні посади, ПІБ, адреси місць роботи та проживання, а також номери та марки транспортних засобів, якими вони пересуваються, та маршрути пересування.
Контактний номер: +380963101126 (Signal, WhatsApp).
Нагадаємо, минулого тижня ГУР Міноборони повідомив, що українські військові ювелірно відпрацювали по позиціях російських окупантів біля Запорізької АЕС. «Використовуючи дрон-камікадзе було завдано удару по наметовому містечку та техніці ворога, зокрема в авто з зенітними установками та БМ-21 "Град". За наявними даними в результаті атаки було знищено 3 рашисти, 12 травмовані. Наметове містечко знищене пожежею, яку довго не могли загасити», - зазначено у повідомленні. Відео удару.

АЕС