Колишній радник мц ВАО АЕС закликав членів організації не платити внески, які підуть на бомби та зброю проти України

17.03.2022

 Андрій Лук'яненко, який з перших днів війни голосно звільнився з посади радника секретаріату мц ВАО АЕС, закликає атомників, чиї АЕС входять до мц, не платити внески, не фінансувати терористичні ФСБ-КДБ-НКВС. Та розповідає про персоналії.

Я звертаюся до вас, західні, східні, північні та південні колеги, і закликаю вас не платити внески ВАО АЕС – мц, який по суті є завуальованим спонсором російських терористів, які принесли біль та лихо в нашу Україну.
Хочу навести кілька доказів. Так, на початку цього року, я зовсім раптово дізнався, що «радником» секретаріата ВАО АЕС – є якійсь Гвоздєв-Гроздєв. Цікаво, що пропрацювавши понад 10 років у московському центрі про такого співробітника я не чув і не бачив його. Колеги пояснили мені, що це закріплений співробітник фсб рф.
Таким чином, виявляється, що внески країн, що входять до мц, спрямовуються і на фінансування структури, правонаступниці всім відомого нквс-кдб. А відтак повертаються в Україну у вигляді ракет та снарядів. Цей факт можна легко перевірити, якщо провести фінансовий аудит виплат зарплат працівникам московського центру.
Також перший заступник директора ВАО АЕС мц Кіріченко одночасно із займаною посадою є співробітником концерну «росенергоатом».  Він працює радником директора концерну Пєтрова. А як ми знаємо, концерн «росенергоатом» сьогодні став співучасником агресії рф в Україні. Вже два високопосадовці з якого та кілька рангом нижче прибули на Запорізьку АЕС буцімто «оцінити рівень ядерної та радіаційної безпеки» та допомагати з ремонтами. А насправді – керувати.
Але ж досі у експертів ВАО АЕС, так само як і у експертів МАГАТЕ питань щодо компетентності українських атомників не виникало.
Підсумовуючи вищесказане, це означає, що московський центр фактично є філією концерну «росенергоатом».
Не хочеться переходити на особистості, але для мене є неприйнятним, що посаду фінансового директора ВАО АЕС – мц посідає російський нацист Фролов. Наприклад, під час партнерської перевірки китайської АЕС Тянвань у складі екпертів, до яких входив представник Болгарії Румен Узунов з АЕС Козлодуй, а від АЕС Тяньвань брав участь Інь Ши Дзюнь, на офіційній зустрічі п’яний фінансовий геній висловлював претензії Румену Узунову щодо позиції Болгарії у Другій Світовій війні. Причому тут наші сучасники? Під час тієї ж зустрічі Фролов висловлював претензії китайській стороні з приводу їхнього копіювання російських технологій. За його словами, «китайці все крадуть».
Сама Росія все вкрала у Заходу! Починаючи від автомата Калашнікова, який насправді є штурмгевере німецького зброяра Шмайсера, і закінчуючи атомною бомбою.
Також мав місце неприємний інцидент нациста Фролова із представником мц від України в Дюссельдорфі під час Ради головних інженерів станцій московського центру. Свідками цього стали працівники мц Виборнов, Віра Лук’янова, Татаренко.
Також доводжу до вашого відома, що нинішній директор мц Аксьонов (до речі, не володіє англійською мовою) планує продовжити свою роботу в якості директора ВАО АЕС мц й надалі. Тобто, на зміни очікувати не доводиться.
Моя пропозиція до вас, колеги. До моменту переносу центра ВАО АЕС, який експлуатує реактори російського дизайну в іншу країну, наприклад до Чехії, не платіть внески, не беріть участь і не спрямовуйте експертів на заходи, які проводить ВАО АЕС мц, філія концерну «росенергоатом». Для нас важлива ваша підтримка!  

Компанії