Очільник орків путін віддав наказ щодо підготовки теракту на ЧАЕС - ГУР Міноборони

11.03.2022

 За наявною інформацією, владімір путін віддав наказ щодо підготовки теракту на Чорнобильській атомній станції. На контрольованій російськими військами ЧАЕС планується створення техногенної катастрофи, відповідальність за яку окупанти спробують перекласти на Україну.

Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України на своїй сторінці в Facebook.
Наразі ЧАЕС повністю відключено від систем моніторингу Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ). Станцію знеструмлено. Сьогодні має завершитися ресурс пального для роботи дизель-генераторів на об’єктах ЧАЕС.
ГУР МО повідомляє, що окупанти відмовились надати доступ до станції українським ремонтникам. Натомість туди, за вказівкою олександра лукашенко, зайшли «білоруські спеціалісти». Серед них, за даними ГУР, заходять також російські диверсанти для організації теракту.
«Задля імітації причетності українських військових до аварії на ЧАЕС окупанти намагаються створити фейкові «докази» на підтвердження своєї версії. Зокрема, в районі аеропорту Антонов у Гостомелі помічено російські автомобільні рефрижератори, які збирають тіла загиблих українських захисників. Існує імовірність, що їх видаватимуть за вбитих диверсантів в зоні ЧАЕС», - йдеться у повідомленні.

АЕС