ІПБ АЕС пройшов ресертифікаційний аудит системи якості у BUREAU VERITAS

14.02.2022

 Інститут проблем безпеки атомних електростанцій пройшов ресертифікаційний аудит системи управління якістю на відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015. Аудит провели спеціалісти міжнародного сертифікаційного органу BUREAU VERITAS.

Аудит проводився на основі процесного підходу з упором на важливі ризики та цілі, встановлені стандартом. Як повідомляє ІПБ АЕС, проведення аудиту ґрунтувалося на відборі доступної інформації з використанням таких методів аудиту як співбесіда, вибіркове спостереження за процесами та діяльністю, а також аналіз документів та записів.
Аудитори підтвердили, що система управління якістю повністю відповідає вимогам стандарту, діяльність персоналу демонструє здатність системи до досягнення найвищої якості продукції та послуг, що підлягають сертифікації. Сильною стороною названо прихильність керівництва до підтримки та вдосконалення системи менеджменту якості, а також високий рівень компетентності та поінформованості персоналу у питаннях якості.
Впроваджена в ІПБ АЕС система якості відповідно до вимог стандарту ISO 9001:2015 включає такі галузі сертифікації: дослідження об'єкта «Укриття», науково-технічну підтримку робіт, пов'язаних зі зняттям з експлуатації ядерних установок; поводження з відпрацьованим ядерним паливом та радіоактивними відходами; радіаційну екологію; безпеку експлуатації енергоблоків атомних електростанцій та інших ядерних установок.

Компанії