КМУ визнав переможцем конкурсу на очільника ДАЗВ його нинішнього т.в.о. Євгена Крамаренка

22.12.2021
Днями Кабінет Міністрів України визначив переможцем конкурсу на зайняття посади голови Державного агентства з управління зоною відчуження нинішнього т.в.о. голови ДАЗВ Євгена Крамаренка. Рішення прийнято за результатами відповідної співбесіди, проведеної з кандидатами на зазначену посаду Комісією з питань вищого корпусу державної служби. Співбесіду, яку він пройшов 2 грудня, можна послухати за посиланням.
Що відомо про Євгена Крамаренка? Як він сам повідомів під час співбесіди, у ДАЗВ він працює з січня 2016 року. У 2018 році як головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції ДАЗВ був нагороджений грамотою КМУ. У 2019 році призначений начальником відділу архітектури, капітального будівництва, управління майном, роботи над інвестиційними проектами та земельних відносин.
Згідно із декларацією та даними YouControl, його дружина є бенефіціаром ТОВ «ХАСТА ГРУП ЛТД» зі статутним фондом у 100 грн, яке спеціалізується на туристичних послугах, у тому числі – у Зону відчуження. Компанія брала участь у напрацюванні шляхів розвитку туристичного потенціалу зони відчуження.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України повторно оголосив про проведення конкурсу на зайняття посади Голови Державного агентства з управління зоною відчуження 3 листопада 2021 р. розпорядженням № 1383-р. Це було третє оголошення конкурсу на очільника ДАЗВ протягом 2021 року. Декларація Євгена Крамаренка як кандидата на посаду голови ДАЗВ на сайті НАЗК відсутня. 

РАВ і ВЯП