СНВО «Імпульс» пройшло аудит ESA в рамках підготовки до виконання договору з Siemens

01.10.2021
У Сєвєродонецькому НВО «Імпульс» був успішно завершений External Sustainability Audit (ESA) - аудит відповідності соціальним вимогам компанії Siemens. Аудит проводився в рамках підготовки до виконання Договору з Siemens на поставку мікропроцесорних систем залізничної автоматики для модернізації національної ЖД-інфраструктури Естонії, оператором якої є АТ «Eesti Raudtee». Про це повідомляється на сайті СНВО «Імпульс».
Аудит виконували фахівці українського представництва компанії Intertek. Оцінка проводилася за наступними сферам діяльності:
  • Праця (відсутність дискримінації та примусу, умови трудових договорів та ін.);
  • Зарплати і робочий час (рівні оплати праці, контроль робочого часу та ін.);
  • Безпека життєдіяльності (контроль загроз здоров'ю та безпеці, готовність до надзвичайних ситуацій);
  • Система менеджменту (функціонування і документування відповідних політик і процесів);
  • Навколишнє середовище (процеси системи менеджменту охорони навколишнього середовища, контроль викидів, відповідність законодавчим вимогам).
Аудитори відзначили високий рівень корпоративної культури і процесів підприємства. За результатами аудиту отримано «Свідоцтво про досягнення», яке вказує на відповідність європейським критеріям корпоративної соціальної відповідальності.
Нагадаємо, що основним напрямком діяльності СНВО «Імпульс» є розробка, виготовлення, постачання, введення в експлуатацію, підтримка експлуатації систем контролю і управління (СКУ) для об'єктів атомної енергетики, залізничного транспорту та інших галузей промисловості. Автоматизовані системи управління технологічним процесом виробництва «Імпульс» експлуатуються на всіх електростанціях України.

Компанії