Очільник Енергоатома представив колективу Южно-Української АЕС нового керівника

14.06.2021
Т.в.о. президента НАЕК «Енергоатом» Петро Котін з робочим візитом відвідав Южно-Українську атомну електростанцію. Він представив колективу нового т. в. о. генерального директора ЮУАЕС – Ігоря Половича, котрий до цього обіймав посаду тимчасового виконувача обов’язків виконавчого директора з виробництва та ремонтів ДП «НАЕК «Енергоатом».
Як повідомляє прес-центр «Енергоатома», Ігорю Половичу поставлено завдання забезпечити стабільну й успішну роботу ЮУАЕС, завершити масштабні інвестиційні проєкти, які реалізовує НАЕК «Енергоатом» згідно зі стратегічними цілями Компанії та провести необхідні заходи задля подовження терміну експлуатації енергоблока №1 ЮУАЕС. 
45-річний Ігор Полович народився в місті Соснівка Львівської області. В Державному університеті «Львівська політехніка» здобув фах інженера-електрика електричних станцій, а після навчання прийшов працювати на Хмельницьку АЕС. Там з 2000 року пройшов шлях від електрослюсаря з обслуговування та ремонту електрообладнання в електричному цеху до заступника начальника цього цеху, а з 2015-го року обіймав різні посади у виконавчій дирекції з виробництва «НАЕК «Енергоатом». Має відзнаку «За вагомий внесок у розвиток атомної енергетики України».

У червні ц.р. Петро Котін вже представляв колективу ЮУ АЕС Юрія Шейка в якості т.в.о. гендиректора станції. Генеральний директор Володимир Лісніченко знаходиться на ліарняному. 

АЕС