УкрЯТ, ХФТІ і Харківський національний університет проводять ХVI Міжнародну конференцію для молодих фахівців

13.06.2021
З 17 по 19 листопада 2021 в м Харкові пройде ХVI Міжнародна науково-технічна конференція молодих вчених і спеціалістів «Проблеми сучасної ядерної енергетики».
Організаторами заходу виступають Українське ядерне товариство, Харківський Національний Університет імені В.Н. Каразіна та Національний науковий центр «Харківський фізико-технічний інститут».
УкрЯТ запрошує до участі в конференції представників молоді профільних вищих навчальних закладів, наукових установ та підприємств атомної енергетики України.
В рамках конференції заплановано обговорення тенденцій та перспектив розвитку атомної енергетики України і світу, в тому числі питання розвитку ядерно-енергетичного комплексу, матеріалів для ядерної енергетики і новітніх досліджень, проблематики підвищення рівня безпеки та ефективності експлуатації АЕС, продовження терміну експлуатації енергоблоків і управління старінням обладнання АЕС, питань ядерної, радіаційної та екологічної безпеки при поводженні з РАВ та ВЯП і інше. За результатами конференції буде підготовлений збірник доповідей учасників.
Регламент підготовки та проведення конференції:
  • до 24 вересня 2021 року - подача заявок на участь в роботі конференції і надання назв доповідей;
  • до 15 жовтня 2021 - отримання Оргкомітетом тез доповідей;
  • 17 листопада 2021 р.- реєстрація учасників, відкриття, перша сесія;
  • 18 листопада 2021 р.- друга сесія конференції;
  • 19 листопада 2021 р.- третя сесія, закриття конференції.

Робочі мови конференції - українська, англійська, російська.

Заявки на участь в конференції можна надсилати на електронну адресу: mailto:pmne2016@ukr.net до 24 вересня включно.
Бланк заявки можна завантажити за посиланням. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до організаційного комітету.
Правила оформлення та контакти організаційного комітету можна скачати за посиланням. З інформацією про результати попередньої конференції можна ознайомитися тут

Компанії