Лідери «Енергоатома» проходять навчання в Київській школі економіки Милованова

11.06.2021

 Член Наглядової ради «Укроборонпрому» та президент Київської школи економіки Тимофій Мілованов 10 червня опублікував світлину групи лідерів «Енергоатома» на навчанні в «КШЕ» на тему «Джерела влади в організаціях». Він також зазначив, що має ідею зробити фонд зарплат і центр якості освіти для шкільних вчителів разом із «Метінвестом» Ріната Ахметова. Цю інформацію оприлюднив на своїй FB-сторінці журналіст «Нашіх грошей» Юрій Ніколов.

Згідно з Prozorro, зараз проходить тендер на навчання топ-менеджерів «Енергоатома» з очікуваною вартістю 8,00 млн грн. Заявки подали «Київська школа економіки» та ТОВ «Академія ДТЕК». На тендер виставлено навчання з операційного та проектного менеджменту, фінансового та управлінського обліку, управлінської економіки, організаційної поведінки, лідерства та управління персоналом, стратегічного маркетингу, стратегічного планування, управління ризиками і змінами, роботи над проектами. Програма для менеджерів середньої ланки включає навчання з управління процесами, управління в мультипроектному середовищі, управління в крос-культурному контексті, корпоративні фінанси, дизайн-мислення та інновації.

Топменеджерів навчатимуться за управлінськими дисциплінами програми MBA до 500 академічних годин; менеджери середньої ланки – вивчатимуть ефективне володіння інструментами для аналізу ринку та управління активами, побудову зв’язків з органами державної влади та можливостей презентації компанії у публічній площині та ефективну взаємодію з медіа - до 200 академічних годин. Навчання розраховано на 2 роки. Аукціон запланований на 6 липня.
Фото з FB Тимофія Милованова

Компанії